söndag 8 maj 2011

Trä'gårdsdax med fröken

Gårdagen var verkligen en fin dag. Mer såna, tack! Turen till Liseberg blev hur bra som helst. Deras trädgårdsmässa var otroligt trevlig och det enda minuset var att jag saknar min underbara balkong som jag lämnade hemma i byn ännu mer. Det är ett måste i mitt nästa hem!

Annars fanns det något för alla, iallafall om man gillar inredning. Förutom blommor, trädgårdsmöbler, grillar och tips kunde man hitta en massa inredning, böcker, idéer och annat smått och gott. Råkar du läsa detta idag söndag och råkar du dessutom befinna dej i Göteborg och har tid så rekommenderas ett besök!

En idé som jag ska spara och ta fram vid passande tillfälle är denna:


Höga vaser med blommor i matchande färgat vatten. Kan ju även användas i betydligt mindre arrangemang, kanske till och med i gamla glasburkar för fina, låga bordsdekorationer vid någon fest. Har lagt idén i min mentala festlåda för framtida bruk.


Det enda som var trist med gårdagen var att när jag kom hem dubbelkollade jag tvättiden. Har ju i princip bara kört en maskin de senaste tre veckorna, och det var lite underkläder och jobbskjortorna. Tvättkorgen är dubbelt full och snart sinar det bland trosorna och strumporna...

Hade tänkt köra minst 6 maskiner, kanske fler. Upptäckte då att jag till min stora fasa hade bokat fel dag! Så nu har jag tvättid på tisdag när jag jobbar. Slutar egentligen kl 5 och tar jag bilen hinner jag, men problemet är att chefen bokat in planeringstid direkt efter det egentliga jobbet och är tveksam till att jag hinner hem innan nån annan har tillåtelse att ta tiden. Surt, surt! Snälla lillasyster katt har dock lovat att jag ska få komma till deras slott och tvätta en maskin nu i eftermiddag, så har jag iallafall rena kläder och underkläder på jobbet denna vecka. Tackar allra varmast för denna vänlighet. Handtvätt är inte min starka sida precis...

2 kommentarer:

single razai cover sa...

Gårdagen var verkligen en fin dag. Mer såna, tack! Turen till Liseberg blev hur bra som helst. Deras trädgårdsmässa var otroligt trevlig och det enda minuset var att jag saknar min underbara balkong som jag lämnade hemma i byn ännu mer. Det är ett måste i mitt nästa hem!
khaadi stitched dresses ,
khaadi stitched collection ,

tesat sa...

my response replica louis vuitton bags go to the website designer replica luggage use this link Dolabuy Gucci