tisdag 14 juni 2011

Ska det inte va kul med hippa?

Kunde inte undgå att höra en mobilkonversation på tåget. Det är möhippa på gång för Malin. Tydligen hade två olika gäng svårt att komma överrens om vilken typ att aktiviteter som dagen ska innehålla. Det andra gängets idéer verkade suga hårig galtballe, medan de egna var typ bäst i hela världen. Eftersom de var så mycket bättre så var det okej att komma så sent som möjligt (helst efter lunchen) och helst också verkligen visa vad de tyckte om skiten (ja, hon kallade det skiten).

Det märkliga var att kvinnan ifråga poängterade att det ju är "Malins egen dag". Ändå känns det som om den kommer handla mest om de olika läger av vänner som ska delta. Jag är glad att jag slipper vara med. Det känns som om det inte alls kommer vara den hippa man vill ha med dessa vänner som hugger varandra i ryggen. Hoppas de kan släppa sina egon och faktiskt sätta Malin i främsta rummet, för oavsett vem hon är så är det faktiskt hennes kommande bröllop som är orsaken till kalaset.

PS! Nej, det var ingen fjortis jag råkade sitta bakom, det var en väl vuxen dam även om hon pratade som en högstadietjej.

Inga kommentarer: